Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005

Αποσπάσματα ερωτικού λόγου

"Είμαι νέος, ρομαντικός, εντυπωσιακός, τρυφερός, σοβαρός, με όρεξη για νέο ξεκίνημα και για κάτι σταθερό".

"Αυτή που ψάχνω και θα αγαπηθούμε (τι σιγουριά!), με ψάχνει κι αυτή ακόμη (να δεις που θα χαθούνε στo τέλος). Θα είναι ευαίσθητη (αλίμονο!), δεν θα ψάχνεται, ούτε θα μου ζήτήσει group sex (όποιος καεί απ’ το χυλό...). Θα περνάμε τρυφερές στιγμές αλλά και very horny times (σωστά-οι μονοσήμαντοι άνθρωποι είναι βαρετοί). Δεν θα είναι κανένα υπέρβαρο ντουλάπι (γιατί; επιτέλους έξτρα αποθηκευτικός χώρος!), ούτε καλάμι (όχι, προς Θεού), ούτε κοντούλα (σωστά, οι κοντές είναι για να πέφτουν στα γόνατα και να παίρνουν τις γωνίες...), ούτε χαζομούνα (προφανώς φωστήρα μου!).

Δεν θα με θέλει άτριχο (γιατί είναι φανερό πως είσαι μοχέρ πίσω-μπρος), ούτε θα έχει πολλές εμπειρίες (διότι έχεις εσύ και φτάνουν και για τους δύο), ούτε θα με ξενυχτάει στα clubs (γιατί ξυπνάς νωρίς επειδή η δουλειά κάνει τους άντρες, ναι, ναι!). Θα είμαστε αγκαλιασμένοι κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα (στο εσωτερικό στην Κυψέλη) και θα νιώθουμε ο ένας την αγάπη και την πιστότητα του άλλου (hi-fi έρως...).

Από τα δεκαπέντε μου σε περιμένω (μήπως έχεις σταθεί σε λάθος σημείο βρε πουλάκι μου;) όταν σε ονειρεύτηκα (α, καλά...). Αρκετές προσποιήθηκαν ότι είσαι εσύ (διότι ο άντρας πρέπει να ΄χει παρελθόν) αλλά εμένα δεν με ξεγελά καμμιά (φυσικά! Άλλωστε ως γνωστόν όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες εκτός απ’ τη μανούλα). Ξέρω ότι κάπου εδώ είσαι (χαλαρά τον έχει στήσει) και με ψάχνεις (α, είναι ΚΑΙ αυτή ηλίθια. ΜΑΛΙΣΤΑ!). Θα με βρεις και θα σε βρω (μακάρι Παναγία μου-άγχος μου χει γίνει πια!) και θα αναπληρώσουμε μαζί το χαμένο χρόνο (τρέμε Προυστ!). Θα με κοιτάζεις και θα σε κοιτάζω (καλά, βούρκωσα...) και τα μάτια μας θα σπινθιρίζουν (τώρα μούσκεψα!).

Τα χόμπι μου περιλαμβάνουν γυμναστήριο (φτιάξε με σκύλε!), διάβασμα (μπα;), κινηματογράφο (2έργα2), καμμιά φορά clubbing (έτσι μπράβο. Σε θέλω εγκρατή). Τρελλαίνομαι να κάθομαι να χαζεύω videos ή dvds αγκαλιά με τον άγγελο μου (τον άνθρωπο του, το θάνατο του). Η θέση είναι ακόμη κενή (ελπίζω να είναι στο διάδρομο) και η αγαπημένη μου ταινία είναι ο Τιτανικός" (τώρα εξηγούνται ΟΛΑ!).


συνέχεια